Kart races 2019

Kart races 2019 · 16. november 2019
De finale race van de Formula Honda 9PK in het GK4 event. Kan Mika nog een plaatsje stijgen in het algemeen klassement. We gaan het mee maken op een droge, maar zeer koud circuit Home of Champions.
Kart races 2019 · 29. oktober 2019
Mika zijn eerste ervaring op circuit Spa Francorchamps was wisselvallig, na een volle vrijdag training crasht ook hij in diezelfde bandenmuur waar voor hem vele zijn in gegaan. Maar de zaterdag daar gaat het om, hij kwalificeert en eindigd mooi in de top 5. Lees meer in zijn blog.

Kart races 2019 · 28. september 2019
Een geheel andere race gereden dan anders, heel beheerst en bedacht over de acties en gevolgen bij het inhalen van deelnemers. Door een doordachte kwalificatie te rijden pakt Mika zijn allereerste POLEPOSITION. Lees meer hoe deze race verliep in Mika zijn volgende blog.
Kart races 2019 · 20. mei 2019
Mika zit niet lekker in zijn vel dit weekend, heeft het gevoel dat het niet lukt zonder zijn monteur. Bij de start heeft hij de pech dat hij over de broodjes heen rijdt en ook in de derde bocht wat hem terugdringt naar de 29ste plek in het veld. Maar wat hij daarna doet is ongekend. Lees de volledige blog hier.

Kart races 2019 · 20. april 2019
Op mijn thuisbaan mag ik gaan strijden in de Formula Honda 9 pk. Een dag waar ik erg naar uit keek. Ik had een goede kwalificatie en mag als P3 aan de start verschijnen. Een goede start we konden met z'n drieën wegrijden van de groep. Podiumplek zit in handbereik echter slaat het noodlot toe en crash ik... je leest het allemaal in deze blog.
Kart races 2019 · 06. april 2019
Een prachtig weekend met veel zonneschijn. Mika zijn eerste ervaring op deze baan blijkt goed te zijn. Samen met de monteurs de juiste afstelling gevonden, waardoor Mika heerlijk kon rijden. Met wat tips van Tomas in zijn zak gaat hij de kwalificatie in en rijdt daarna een prachtige race. Je lees het hele verhaal in deze blog...

Kart races 2019 · 12. maart 2019
Dat het een kletsnatte weekend zou worden was algemeen bekend. Herfstachtige taferelen op het circuit Home of Champions te Genk. Hoe gaat Mika daar mee om, hij heeft weinig tot geen ervaring in deze weersomstandigheden. Hij laat ons flink verrassen. Lees meer....
Kart races 2019 · 24. februari 2019
Eerste race van het NKH Kids rijden we bij Kart Centre Roosendaal, onze indoor thuisbaan. De top 6 is een sterk deelnemersveld, nu zeker met een gelijke gewichtsregel moeten de deelnemers gelijkwaardiger kunnen zijn. Waardoor de verschillen heel klein zijn. Heel spannend hoe sterk iedereen zal zijn en wat de grote groep Rookies gaan doen.

Kart races 2019 · 27. januari 2019
De karttraining van de week voor deze YKC gaf goede moed. Mika reed namelijk strakke snelle tijden. Hiermee zou hij eventueel voor het podium kunnen gaan in de tweede groep. Maar nee Mika plaatst zich in de kwalificatie voor de laatste plek in de snelle groep.