Kart races 2020

Kart races 2020 · 04. oktober 2020
Kunnen we de vorige race weer herhalen? Gaat het regen of blijf het droog? De eerste kwalificatie race was hoopvol, echter kwalificatierace 2 liep in de soep. Je leest het allemaal in Mika zijn nieuwe blog.
Kart races 2020 · 13. september 2020
Op zaterdag goed getraind met coach Tomas en monteur Eddy de Backer. Ik was zaterdag snel, zondag in de vrije training was ik zelfs sneller. Er zijn snelle jongens waar ik tegen moet strijden, zit ik erbij met deze snelheid kan ik naar het podium rijden op mijn thuiscircuit. Een droom wat uit zou komen, je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.

Kart races 2020 · 26. juli 2020
Eindelijk is het zover mijn eerste race op het circuit Home of Champions te Genk. Echter helaas met een andere monteur i.v.m. familiaire omstandigheden bij het team. Monteur Pepijn kennen we van vorig jaar dus gelukkig geen onbekende voor mij. Trainingen verlopen niet soepel, het weer is wisselvallig wat gaat dit brengen voor de race. Je leest het in mijn nieuwe blog.