Kartraces 2024

NXT GP Dutch Open: Emsburen (DE)
Kartraces 2024 · 04. juni 2024
Senna heeft super veel zin in Emsburen. Ze heeft helaas door de verhuizing weinig kunnen trainen en moet ze het zaterdag met 4 trainingen doen. Echter loopt dit weekend uit op een teleurstelling.... Je leest alles in haar nieuwe blog.
NXT GP Dutch Open Kerpen (DE)
Kartraces 2024 · 22. april 2024
We reizen af naar de Michael Schumacher baan te Kerpen in Duitsland. Een baan waar alle drie de coureurs nog nooit hebben gereden. Het belooft een droog warm weekend te worden. Hoe het de coureurs vanaf brachten lees je in de gezamenlijke blog. Veel leesplezier.

NXT GP Dutch Open Emmen
Kartraces 2024 · 31. maart 2024
Het zou een nat weekend worden dat was zeker niet gelogen. De weersomstandigheden waren bar en boos. Het was regenachtig afgewisseld met hagel en een klein beetje zon. Het waren flinke buien en zware condities om in te rijden. Wil je weten hoe Senna het er vanaf heeft gebracht, je leest het in haar nieuwe blog.
NXT GP KIDS CUP IN DANKERN
Kartraces 2024 · 06. maart 2024
De boys (Riff en Senn) maken zich op voor hun allereerste kart raceweekend. Senna was helemaal in haar element, ze vindt het een fantastische baan. Vorig jaar werd ze gedeeld derde in de 9PK. Hoe gaat ze het tussen de mannen vandaag doen, de meeste rijden namelijk al jaren in de RK1 klasse. Je leest het allemaal in deze blog.