Kart races 2023

Kart races 2023 · 14. mei 2023
NXT GP Kids Wedstrijd Eefde
Een week later na de NXT GP Dutch Open Venray is de NXT GP Kidscup in Eefde aan de beurt. Nog wat last van haar knie en ribben, stapt Senna toch in. Ze moet en zou rijden, al is het maar om punten te verzamelen. Maar dan gebeurt er iets in race 1 waarmee de racedag abrupt tot een einde komt. Je leest het allemaal in Senna haar nieuwe blog.
Kart races 2023 · 07. mei 2023
NXT GP DUTCH OPEN: Raceway Venray
De derde race van de NXT GP Dutch Open werd verreden op Raceway Venray met een unieke lay-out, namelijk tegenovergestelde van de normale lay-out. Je leest alles in mijn nieuwe blog.
Kart races 2023 · 02. april 2023
NXT GP DUTCH OPEN: Emmen linksom
Kartcircuit Pottendijk Linksom. Kwalificatie ging goed, maar race 1 wil ik gelijk vergeten. De andere races waren spannend....... je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Kart races 2023 · 01. april 2023
NXT GP DUTCH OPEN:  Emmen rechtsom
Kartcircuit Pottendijk rechtsom. Het is een natte dag vandaag. Hoe zou het gaan deze racedag in het nat. Ik ben geen regenrijder horen we Senna nog zeggen. Echter rijdt ze steengoed... Je leest alles in Senna haar nieuwe blog.
Kart races 2023 · 20. maart 2023
NXT GP Kidscup wedstrijd Dankern
De allereerste outdoor kartwedstrijd voor Senna op een onbekende huurkartbaan net over de grens bij Emmen. Hoe het ging dit weekend, je leest allemaal in haar allereerste blog.