Kart races 2023

NXT GP Dutch Open: Assen Final race
Kart races 2023 · 29. oktober 2023
De finaleraces, wat kan Senna behalen dit weekend. Ze staat momenteel op P6 in het klassement. Kan ze deze behouden? Je leest het allemaal in haar nieuwe en laatste blog van dit seizoen.
NXT GP Dutch Open: Venray
Kart races 2023 · 02. oktober 2023
Dit keer rijden we de normale lay-out van Raceway Venray. Vorige keer eindigde race 3 in een drama, hopelijk kunnen we dit keer de ambulancebezoek overslaan. Of dat lukt lees je in mijn nieuwe blog.

NXT GP Kids Cup: Texel
Kart races 2023 · 27. september 2023
Op naar Texel nog een baan waar Senna nog nooit heeft gereden. Ze heeft veel tips gehad van onze Texelse vrienden. Ze is gedreven, ze wil een podiumplaats halen op Texel. Ze vecht zo hard, in haar blog neemt ze je mee in haar strijd voor het dag podium.
NXT GP DUTCH OPEN: Vledderveen
Kart races 2023 · 28. juni 2023
Wat is het warm dit raceweekend, de temperaturen stijgen boven de 30 graden. De trainingsdag ging super goed, het juniorframe doet wat hij moet doen. Hoe het op de race dag ging lees je in mijn volgende blog.

NXT GP Kids Cup: Eefde race 2
Kart races 2023 · 04. juni 2023
Hoe zal vandaag de race van Senna verlopen, hoe gaat het met haar ribben vanwege de vorige twee crashes. Kan ze weer wat punten bij elkaar sprokkelen? Door haar crash van de vorige keer is ze flink naar beneden gezakt in het klassement. Je leest het allemaal in Senna haar nieuwe blog.
NXT GP Kids Wedstrijd Eefde
Kart races 2023 · 14. mei 2023
Een week later na de NXT GP Dutch Open Venray is de NXT GP Kidscup in Eefde aan de beurt. Nog wat last van haar knie en ribben, stapt Senna toch in. Ze moet en zou rijden, al is het maar om punten te verzamelen. Maar dan gebeurt er iets in race 1 waarmee de racedag abrupt tot een einde komt. Je leest het allemaal in Senna haar nieuwe blog.

NXT GP DUTCH OPEN: Raceway Venray
Kart races 2023 · 07. mei 2023
De derde race van de NXT GP Dutch Open werd verreden op Raceway Venray met een unieke lay-out, namelijk tegenovergestelde van de normale lay-out. Je leest alles in mijn nieuwe blog.
NXT GP DUTCH OPEN: Emmen linksom
Kart races 2023 · 02. april 2023
Kartcircuit Pottendijk Linksom. Kwalificatie ging goed, maar race 1 wil ik gelijk vergeten. De andere races waren spannend....... je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.

NXT GP DUTCH OPEN:  Emmen rechtsom
Kart races 2023 · 01. april 2023
Kartcircuit Pottendijk rechtsom. Het is een natte dag vandaag. Hoe zou het gaan deze racedag in het nat. Ik ben geen regenrijder horen we Senna nog zeggen. Echter rijdt ze steengoed... Je leest alles in Senna haar nieuwe blog.
NXT GP Kidscup wedstrijd Dankern
Kart races 2023 · 20. maart 2023
De allereerste outdoor kartwedstrijd voor Senna op een onbekende huurkartbaan net over de grens bij Emmen. Hoe het ging dit weekend, je leest allemaal in haar allereerste blog.