Autoraces 2023 · 27. mei 2023
DNRT: Pinksterraces
De tweede race voor Mika op Circuit CM.com Zandvoort eindigt abrupt. Dit lees je allemaal in zijn nieuwe blog.
Kart races 2023 · 14. mei 2023
NXT GP Kids Wedstrijd Eefde
Een week later na de NXT GP Dutch Open Venray is de NXT GP Kidscup in Eefde aan de beurt. Nog wat last van haar knie en ribben, stapt Senna toch in. Ze moet en zou rijden, al is het maar om punten te verzamelen. Maar dan gebeurt er iets in race 1 waarmee de racedag abrupt tot een einde komt. Je leest het allemaal in Senna haar nieuwe blog.
Kart races 2023 · 07. mei 2023
NXT GP DUTCH OPEN: Raceway Venray
De derde race van de NXT GP Dutch Open werd verreden op Raceway Venray met een unieke lay-out, namelijk tegenovergestelde van de normale lay-out. Je leest alles in mijn nieuwe blog.
Autoraces 2023 · 09. april 2023
DNRT: Paasraces
Mika gaat zijn debuut maken in de DNRT Peugeot 206 GTI Cup op CM.Com Zandvoort. Hoe dit verliep lees je in zijn blog.
Kart races 2023 · 02. april 2023
NXT GP DUTCH OPEN: Emmen linksom
Kartcircuit Pottendijk Linksom. Kwalificatie ging goed, maar race 1 wil ik gelijk vergeten. De andere races waren spannend....... je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Kart races 2023 · 01. april 2023
NXT GP DUTCH OPEN:  Emmen rechtsom
Kartcircuit Pottendijk rechtsom. Het is een natte dag vandaag. Hoe zou het gaan deze racedag in het nat. Ik ben geen regenrijder horen we Senna nog zeggen. Echter rijdt ze steengoed... Je leest alles in Senna haar nieuwe blog.
Kart races 2023 · 20. maart 2023
NXT GP Kidscup wedstrijd Dankern
De allereerste outdoor kartwedstrijd voor Senna op een onbekende huurkartbaan net over de grens bij Emmen. Hoe het ging dit weekend, je leest allemaal in haar allereerste blog.
08. december 2022
Knaf racelicentiedagen
Twee dagen op Circuit Zandvoort met organisator Driving Fun, instructeur Youri Verswijveren, Peugeot 206 van Vejon Racing en Knaf examens. De weersomstandigheden zien er niet vrolijk uit, maar dat mag de pret niet drukken. Ik mag eindelijk trainen op Circuit Zandvoort. Wil je weten hoe dit gegaan is, lees dan mijn nieuwe blog over het behalen van mijn racelicentie.
Autoraces 2022 · 27. november 2022
NXT Junior Cup Midland Circuit Lelystad
De laatste race van dit jaar. Ik sta met 4 punten voor in dit kampioenschap. Is het mogelijk om dit kleine voorsprongetje te behouden? Je leest alles in mijn volgende blog.
Kart races 2022 · 20. november 2022
GK4: Finale race Genk
De finale race van het GK4 op Home of Champions circuit in Genk belooft een natte boel te worden. Er zal keihard geknokt worden voor het kampioenschap, met 37 rijders is het een volle klasse. Ik rijd deze wedstrijddag de sterren van de hemel. Je leest alles in mijn nieuwe blog.

Meer weergeven