DNRT TT Assen
Autoraces 2024 · 30. april 2024
Na de grote crash op Zandvoort op de allereerste race dag was het tijd voor een herkansing op TT Circuit Assen. Wil je weten hoe ik deze dag heb ervaren, lees dan mijn blog.
NXT GP Dutch Open Kerpen (DE)
Kartraces 2024 · 22. april 2024
We reizen af naar de Michael Schumacher baan te Kerpen in Duitsland. Een baan waar alle drie de coureurs nog nooit hebben gereden. Het belooft een droog warm weekend te worden. Hoe het de coureurs vanaf brachten lees je in de gezamenlijke blog. Veel leesplezier.

DNRT Paasraces 2024
Autoraces 2024 · 31. maart 2024
Mika heeft heel erg naar deze dag uitgekeken. Hij gaat in voor hem een nieuwe klasse rijden namelijk de Mazda MaX5 Cup. Met 32 rijders vandaag gaan we van start. Hoe dit afloopt lees je in Mika zijn nieuwe blog.
NXT GP Dutch Open Emmen
Kartraces 2024 · 31. maart 2024
Het zou een nat weekend worden dat was zeker niet gelogen. De weersomstandigheden waren bar en boos. Het was regenachtig afgewisseld met hagel en een klein beetje zon. Het waren flinke buien en zware condities om in te rijden. Wil je weten hoe Senna het er vanaf heeft gebracht, je leest het in haar nieuwe blog.

NXT GP KIDS CUP IN DANKERN
Kartraces 2024 · 06. maart 2024
De boys (Riff en Senn) maken zich op voor hun allereerste kart raceweekend. Senna was helemaal in haar element, ze vindt het een fantastische baan. Vorig jaar werd ze gedeeld derde in de 9PK. Hoe gaat ze het tussen de mannen vandaag doen, de meeste rijden namelijk al jaren in de RK1 klasse. Je leest het allemaal in deze blog.
NXT GP Dutch Open: Assen Final race
Kart races 2023 · 29. oktober 2023
De finaleraces, wat kan Senna behalen dit weekend. Ze staat momenteel op P6 in het klassement. Kan ze deze behouden? Je leest het allemaal in haar nieuwe en laatste blog van dit seizoen.

DNRT: Finale race Zandvoort
Autoraces 2023 · 07. oktober 2023
We gaan deze dag positief erin, we hopen net als de allereerste race dag er een probleemloze dag van te maken. Of dat ons dat gaat lukken lees je in Mika zijn laatste raceverslag van dit seizoen.
NXT GP Dutch Open: Venray
Kart races 2023 · 02. oktober 2023
Dit keer rijden we de normale lay-out van Raceway Venray. Vorige keer eindigde race 3 in een drama, hopelijk kunnen we dit keer de ambulancebezoek overslaan. Of dat lukt lees je in mijn nieuwe blog.

NXT GP Kids Cup: Texel
Kart races 2023 · 27. september 2023
Op naar Texel nog een baan waar Senna nog nooit heeft gereden. Ze heeft veel tips gehad van onze Texelse vrienden. Ze is gedreven, ze wil een podiumplaats halen op Texel. Ze vecht zo hard, in haar blog neemt ze je mee in haar strijd voor het dag podium.
DNRT: 5de race Circuit Zolder
Autoraces 2023 · 02. september 2023
Het belooft een natte racedag te worden. Op Circuit Zolder heb ik nog nooit gereden laat staan in de regen. Hoe dit afloopt lees je in mijn nieuwe blog.

Meer weergeven