Kart races 2022 · 10. september 2022
GK4: De Landsard in Eindhoven
Ik had gehoopt op droog weer, want dan ben ik super goed op deze baan en had een top 10 er zeker ingezeten. Helaas was het een zeiknatte baan en werd het roeien met de riemen die ik op dat moment had. Je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Kart races 2022 · 05. augustus 2022
GK4: Circuit Genk Home of Champions
Na vele maanden getraind te hebben voor mijn eerste kartrace in de Iame X30 senior, starten wij in race 4 van het GK4. Samen met X-pect gaan we een half seizoen karten. Zo benieuwd hoe het gaat. De overstap van de Honda 9pk naar de Iame X30 senior is heel groot. Je leest het in mijn nieuwe blog.
Autoraces 2022 · 25. april 2022
Dutch Superlap Raceway Venray
Mijn eerste autorace de Dutch SuperLap georganiseerd door DrivingFun en NXT Racing. Vejon Racing leverde de auto's en deze zijn mij niet geheel onbekend aangezien ik bij NXT 5 lessen heb gevolgd. Vandaag gaan we in twee time attacks laten zien wie het snelste is. Ik hoop dat ik bij de top 3 hoort. Dit alles lees je verder in mijn blog.
Kart races 2021 · 27. november 2021
NXTGP FINALE EMMEN
De laatste race van het NXT seizoen wordt helaas niet op Zandvoort gereden, maar weer op Emmen. Een weekend vol onzekerheid met onder andere de persconferentie. Lukt het Mika om weer het podium te bereiken. Je leest het allemaal in zijn blog.
Kart races 2021 · 07. november 2021
NXTGP Vledderveen
Race 5 van het NXT DUTCH GP kampioenschap vind plaats op Circuit Vledderveen in de regio Groningen. Een onbekende baan voor mij, een technische smalle baan. Benieuwd wat we hier kunnen bereiken in het Kampioenschap.
Kart races 2021 · 13. september 2021
NXTGP EMMEN RECHTSOM
We strijken weer neer op Circuit Pottendijk in Emmen. Mika had vrij gekregen van school om op de vrijdag te gaan trainen. In de zomervakantie hebben we de motor na laten kijken waarom hij zoveel olie lekte. Deze kregen we die dag terug en er gelijk opgezet, maar na een paar rondjes gereden vond Mika dat hij inhield.... waar ligt dit toch aan.... kan ik met deze motor dit weekend wel rijden? Je leest het allemaal in deze nieuwe blog.
Kart races 2021 · 04. juli 2021
NXT GP VENRAY
In de trainingen zat ik er goed bij met mijn snelheid. Venray is de minste baan voor mij in deze NXT GP. Ik kan het niet uitleggen, het is een gevoel. In race 2 slaat het noodlot toe en val ik uit. In race 3 maak ik het weer goed door mooie inhaalacties en in race 4 kregen we regen heel veel regen. Ik reed een van mijn beste regenraces. Heel erg blij met het resultaat, totdat we terug kwamen in parc ferme. Lees er alles over in mijn nieuwe blog.
Kart races 2021 · 22. mei 2021
NXT GP Emmen
Dat het een regenachtige dag zou worden was een feit. Op zich vind ik het hartstikke leuk om in de regen te rijden, alleen hebben we deze regenbanden niet kunnen testen hoe zij het doen in de regen. De eerste twee races gingen super lekker, totdat ik motorproblemen krijg in race 3.... Ga ik het podium halen is de vraag.... je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Kart races 2021 · 01. mei 2021
De eerste raceweekend gaat van start dit jaar bij een nieuwe organisator. Onbekenden op de deelnemerslijst dus we gaan er totaal blanco in. Op vrijdag gaan we trainen echter lijkt het wel Doomsday veel dingen gaan kapot, onderdelen die we niet bij ons hebben. Maar een halve dag kunnen trainen hierdoor. Mijn pa heeft nieuwe onderdelen kunnen regelen echter komen deze pas laat in de avond aan en kunnen we morgenochtend vroeg vervangen. Zaterdag zie ik alle deelnemers en dan zien we waar we staan.
Kart races 2020 · 04. oktober 2020
Kunnen we de vorige race weer herhalen? Gaat het regen of blijf het droog? De eerste kwalificatie race was hoopvol, echter kwalificatierace 2 liep in de soep. Je leest het allemaal in Mika zijn nieuwe blog.

Meer weergeven