20. mei 2018
Een rijdersveld van 17 kids aan de start van deze GP van Strijen. Is de top 5 haalbaar? Dat is onze doelstelling voor vandaag.
13. mei 2018
Vandaag werd de tweede race gereden in het KCR KIDSCUP Kampioenschap. Alles ligt open, in de vrijdagavond training zien we iedereen weer een fractie sneller worden en ook Mika ging lekker in de training.
21. april 2018
Kortom een enerverende teleurstellende dag, waarbij communicatie fouten tussen organisatie en baanpersoneel was, te grote kartverschillen en mechanische defecten van diverse karts voor diverse rijders roet in het eten gooide.
01. april 2018
Een zeer natte baan vandaag en dus moeilijke omstandigheden aangezien Mika nog niet vaak in het nat heeft getraind / gereden. De banden gingen moeizaam over de velgen, waardoor we tijd verloren voor het vrij rijden. Met het vrij rijden Mika geadviseerd om de natte baan te verkennen met de nieuwe banden. Dat het een spannende en hoogoplopende emotionele dag zou worden dat hadden we niet verwacht.
25. maart 2018
De eerste race van het seizoen is altijd wel weer even spannend. Hoe doen je tegenstanders het de laatste tijd en wat zijn de invloeden van Mika zijn races van gister. Er werd een 5 minuten kwalificatie verreden, de beste tijd is je startpositie in race 1. De loting maakte dat Mika in de eerste groep moest kwalificeren en Senna in de tweede groep. Doordat er maar 17 kids aanwezig zijn worden er 2 groepen gemaakt ipv 3.
24. maart 2018
Dat het een race van ups en downs zou worden hadden we niet verwacht. Dat het moeilijk zou worden dat wel, vorige keer deden 2 sterke rijders niet mee. Ondanks dat Mika dan toch een wedstrijd weet te winnen, vonden wij zeer knap. Al met al een goede leerschool gehad vandaag.
03. maart 2018
Mika neemt voor het eerst plaats in een grote kart en kent een ongelooflijke spannende eerste openingswedstrijd bij het Nederlandse Kampioenschap Huurkarts.
19. februari 2018
Afgelopen zondag was het zover de eerste outdoor wedstrijd voor Mika van dit jaar. “SHW Kartfestival - Wintercup te circuit Strijen” Mika mocht in de klasse beginnende mini junioren het op nemen tegen 12 andere deelnemers.
14. januari 2018
Vandaag de Finale wedstrijd van de Kidskart competitie 2017, dat het een pittig zou worden dat wisten we van te voren. De uitkomst echter is spannend, want wat gaat de top 4 doen die allen kans maken op Het Kampioenschap. Mika stond in het algemeen klassement als P7 na schrap en heeft uitzicht op P5. Dus werk aan de winkel.
08. oktober 2017
Vandaag is het dan zover de tweede editie van de Kids Kartcup. De domper die Senna de vorige race moest mee maken is verwerkt. Nieuwe ronde nieuwe kansen. En voor die nieuwe kansen gingen ze allebei. Wat waren het spannende races er gebeurde werkelijk waar over al wel wat zowel in de voor hoede als in de achter hoede. Maar de kwalificatie was het aller belangrijkste vanochtend. Vele gespannen gezichtjes op de grid, want ze gaan 5 minuten kwalificeren waarvan de gemiddelde tijd telde. Dus moet...

Meer weergeven