08. december 2022
Knaf racelicentiedagen
Twee dagen op Circuit Zandvoort met organisator Driving Fun, instructeur Youri Verswijveren, Peugeot 206 van Vejon Racing en Knaf examens. De weersomstandigheden zien er niet vrolijk uit, maar dat mag de pret niet drukken. Ik mag eindelijk trainen op Circuit Zandvoort. Wil je weten hoe dit gegaan is, lees dan mijn nieuwe blog over het behalen van mijn racelicentie.
Autoraces 2022 · 27. november 2022
NXT Junior Cup Midland Circuit Lelystad
De laatste race van dit jaar. Ik sta met 4 punten voor in dit kampioenschap. Is het mogelijk om dit kleine voorsprongetje te behouden? Je leest alles in mijn volgende blog.
Kart races 2022 · 20. november 2022
GK4: Finale race Genk
De finale race van het GK4 op Home of Champions circuit in Genk belooft een natte boel te worden. Er zal keihard geknokt worden voor het kampioenschap, met 37 rijders is het een volle klasse. Ik rijd deze wedstrijddag de sterren van de hemel. Je leest alles in mijn nieuwe blog.
Autoraces 2022 · 17. oktober 2022
NXT Junior Cup Circuit Meppen
Dit keer zijn we op Circuit Meppen in Duitsland. Hier gaan we weer twee time attacks doen. We strijden met 6 deelnemers in onze categorie voor het podium. Lees verder in mijn blog wat er gebeurt en of ik het podium behaal.
Kart races 2022 · 10. oktober 2022
GK4: Mariembourg
Vrijdag trainingsdag Vandaag van werk vrij genomen om te kunnen trainen op Circuit Mariembourg. Aangezien ik de laatste keer daar in 2019 met de Honda 9 pk hebt gereden. Het ging niet zonder slag of stoot. De motor wilde telkens niet aanslaan waardoor ik niet alle sessies hebt kunnen rijden. Er zijn verschillende dingen gewisseld zoals de carburateur en de bobine. Aan het einde van de dag liep de motor eindelijk lekker en zat ik qua tijd er netjes bij. Dat beloofd veel goeds voor morgen, het...
Kart races 2022 · 10. september 2022
GK4: De Landsard in Eindhoven
Ik had gehoopt op droog weer, want dan ben ik super goed op deze baan en had een top 10 er zeker ingezeten. Helaas was het een zeiknatte baan en werd het roeien met de riemen die ik op dat moment had. Je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Kart races 2022 · 05. augustus 2022
GK4: Circuit Genk Home of Champions
Na vele maanden getraind te hebben voor mijn eerste kartrace in de Iame X30 senior, starten wij in race 4 van het GK4. Samen met X-pect gaan we een half seizoen karten. Zo benieuwd hoe het gaat. De overstap van de Honda 9pk naar de Iame X30 senior is heel groot. Je leest het in mijn nieuwe blog.
Autoraces 2022 · 25. april 2022
Dutch Superlap Raceway Venray
Mijn eerste autorace de Dutch SuperLap georganiseerd door DrivingFun en NXT Racing. Vejon Racing leverde de auto's en deze zijn mij niet geheel onbekend aangezien ik bij NXT 5 lessen heb gevolgd. Vandaag gaan we in twee time attacks laten zien wie het snelste is. Ik hoop dat ik bij de top 3 hoort. Dit alles lees je verder in mijn blog.
Kart races 2021 · 27. november 2021
NXTGP FINALE EMMEN
De laatste race van het NXT seizoen wordt helaas niet op Zandvoort gereden, maar weer op Emmen. Een weekend vol onzekerheid met onder andere de persconferentie. Lukt het Mika om weer het podium te bereiken. Je leest het allemaal in zijn blog.
Kart races 2021 · 07. november 2021
NXTGP Vledderveen
Race 5 van het NXT DUTCH GP kampioenschap vind plaats op Circuit Vledderveen in de regio Groningen. Een onbekende baan voor mij, een technische smalle baan. Benieuwd wat we hier kunnen bereiken in het Kampioenschap.

Meer weergeven