Kart races 2022

GK4: Finale race Genk
Kart races 2022 · 20. november 2022
De finale race van het GK4 op Home of Champions circuit in Genk belooft een natte boel te worden. Er zal keihard geknokt worden voor het kampioenschap, met 37 rijders is het een volle klasse. Ik rijd deze wedstrijddag de sterren van de hemel. Je leest alles in mijn nieuwe blog.
GK4: Mariembourg
Kart races 2022 · 10. oktober 2022
Vrijdag trainingsdag Vandaag van werk vrij genomen om te kunnen trainen op Circuit Mariembourg. Aangezien ik de laatste keer daar in 2019 met de Honda 9 pk hebt gereden. Het ging niet zonder slag of stoot. De motor wilde telkens niet aanslaan waardoor ik niet alle sessies hebt kunnen rijden. Er zijn verschillende dingen gewisseld zoals de carburateur en de bobine. Aan het einde van de dag liep de motor eindelijk lekker en zat ik qua tijd er netjes bij. Dat beloofd veel goeds voor morgen, het...

GK4: De Landsard in Eindhoven
Kart races 2022 · 10. september 2022
Ik had gehoopt op droog weer, want dan ben ik super goed op deze baan en had een top 10 er zeker ingezeten. Helaas was het een zeiknatte baan en werd het roeien met de riemen die ik op dat moment had. Je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
GK4: Circuit Genk Home of Champions
Kart races 2022 · 05. augustus 2022
Na vele maanden getraind te hebben voor mijn eerste kartrace in de Iame X30 senior, starten wij in race 4 van het GK4. Samen met X-pect gaan we een half seizoen karten. Zo benieuwd hoe het gaat. De overstap van de Honda 9pk naar de Iame X30 senior is heel groot. Je leest het in mijn nieuwe blog.