12-05-2018

Senna heeft aangegeven niet meer te willen indoor karten. Wel wilt ze haar kwaliteiten outdoor gaan ontwikkelen. 

Hiermee gaan we aan de slag, door meer buiten te gaan trainen. Dan hopen we in seizoen 2019 bij SHW Strijen wedstrijden te rijden.


24-03-2018

 

We zijn in contact gekomen met de firma Bison, we zouden graag hun "Bison" op onze racepakken willen dragen. It's in the name. Na een fijne mailcontact konden zij ons eenmalig sponsoren in de vorm van producten.

 

Deze toezegging hebben we met beide handen aangegrepen. Diverse producten kunnen we goed gebruiken voor kartreparatie en een aantal andere producten voor het uitbouwen van de schuur.  

 

Kortom we zijn dankbaar voor deze sponsoring.

Bedankt Firma Bison.


Het jaar 2018 begint erg goed voor Mika.

De eerste podiumbeker heeft hij mogen behalen in januari bij de eindrace KCR Kids KartCup van het 2de seizoen 2017. Hij mocht plaatsnemen op P3.

 

In februari mocht Mika een tweede podiumbeker in ontvangst nemen ditmaal bij het SHW Kartfestival - Wintercup. Hij werd 2de  bij de beginnen junioren.

 

De derde en vierde podiumbeker mocht Mika in maart ontvangst nemen bij het NKH race 1 KCR. Voor het eerst in een grotere kart en dan zo'n visitekaartje afleveren. Mika wordt derde in het dagklassement en eerste bij het rookie klassement. Op deze foto ziet u alle behaalde bekers tot nu toe.


JUMBO RACEDAGEN DRIVEN BY MAX VERSTAPPEN

 

Op zondag 21 mei 2017 mochten Mika en Senna samen met 48 andere kinderen die op les zitten bij Kartcentrum Lelystad een prachtige demo rijden op het Circuit van Zandvoort. Een hele ronde op het circuit rijden. Wat een gave ervaring, ze hebben ontzettend genoten en vandaag konden ze eindelijk hun sponsors laten zien op hun race overalls.

Een geweldige dag gehad en een superervaring in de autosport, daarbij ook nog een mooie ontmoeting met diverse bekende coureurs.


ONZE DERDE SPONSOR                                        April 2017                                                       

We zijn verheugd om onze derde sponsor te mogen uitnodigen voor sponsoring van Mika en Senna in hun kartavontuur.  

Striengineering we bedanken je voor het vertrouwen in Mika en Senna en hopen op een plezierige samenwerking.

http://www.striengineering.nl/


ONZE TWEEDE SPONSOR                                                               April 2017

 

Enorm trots mogen wij onze tweede sponsor bekend maken. Vivo Fotografie gaat voor ons de foto's verzorgen voor op onze website. Vivo Fotografie we bedanken jullie voor het vertrouwen   in Mika en Senna en we hopen op een hele fijne samenwerking. 

http://www.vivofotografie.nl/

ONZE EERSTE SPONSOR                                                                    Maart 2017

 

Voltrots mogen wij onze allereerste sponsor bekend maken. Circuitvanhout.nl we hopen op een goede samenwerking en bedanken Circuitvanhout.nl voor het vertrouwen in Mika en Senna.

 

We mogen u hierbij een leuke korting van 5% aanbieden op uw bestelling.

Gebruik hierbij de code bison5.

https://www.circuitvanhout.nl/