Alle race foto's van zowel het karten als de autosport staan bij de wedstrijdbloggen. In deze galerij kan je foto's vinden van de kartlessen, maar ook de autosportlessen die zowel Mika als Senna hebben gedaan. Maar ook foto's van diverse ontmoetingen van de afgelopen jaren met bekende coureurs.


NXT JUNIOR EXPERIENCE 2022-2023 = alle lessen Senna


NXT JUNIOR EXPERIENCE 2021-2022 = alle lessen Mika


KCL Lelystad les 2017 = Senna

KCL Lelystad les 2017 =Mika


ONTMOETINGEN

In de loop der jaren een aantal coureurs vluchtig mogen ontmoeten. Een hele bijzondere ervaring, hopelijk volgen er nog veel meer. Want het witte t-shirt moet vol met handtekeningen...

 

De eerste coureurs die we ontmoeten op de Italia Driven by Max Verstappen in 2015 zijn Jos en Max Verstappen, Arie Luijendijk en Jan Lammers.

 

In 2016 ontmoeten we Tim Coronel, Dakar vrachtwagen chauffeur Gerard de Rooy en de bijzonderste was toch wel Mika Hakkinen op de Gamma Racing Day. 

 

De eerste Formule 1 beleving hebben de kinderen mogen proeven op Circuit Spa 2016. Door de drukte daar geen coureurs kunnen ontmoeten. Jenson Button staat bij Mika hoog op zijn lijstje en bij Senna Max Verstappen.

 

In 2017 mochten ze zelf een hele ronde karten op Circuit Zandvoort op de Jumbo Race dagen met KCL. Daar ontmoeten we Tim en Tom Coronel, Jan Lammers, Arie Luijendijk en Stan van Oord. Een tweede Formule 1 beleving, maar dan in Hongarije daar ontmoette we Paul Stoddart. Een bijzondere coureur bij de Nascar ontmoet Marconi Abreu is zo leuk met kinderen. En als laatste Richard Verschoor bij Coronel karting.