Races 2021

Races 2021 · 04. juli 2021
NXT GP VENRAY
In de trainingen zat ik er goed bij met mijn snelheid. Venray is de minste baan voor mij in deze NXT GP. Ik kan het niet uitleggen, het is een gevoel. In race 2 slaat het noodlot toe en val ik uit. In race 3 maak ik het weer goed door mooie inhaalacties en in race 4 kregen we regen heel veel regen. Ik reed een van mijn beste regenraces. Heel erg blij met het resultaat, totdat we terug kwamen in parc ferme. Lees er alles over in mijn nieuwe blog.
Races 2021 · 22. mei 2021
NXT GP Emmen
Dat het een regenachtige dag zou worden was een feit. Op zich vind ik het hartstikke leuk om in de regen te rijden, alleen hebben we deze regenbanden niet kunnen testen hoe zij het doen in de regen. De eerste twee races gingen super lekker, totdat ik motorproblemen krijg in race 3.... Ga ik het podium halen is de vraag.... je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Races 2021 · 01. mei 2021
De eerste raceweekend gaat van start dit jaar bij een nieuwe organisator. Onbekenden op de deelnemerslijst dus we gaan er totaal blanco in. Op vrijdag gaan we trainen echter lijkt het wel Doomsday veel dingen gaan kapot, onderdelen die we niet bij ons hebben. Maar een halve dag kunnen trainen hierdoor. Mijn pa heeft nieuwe onderdelen kunnen regelen echter komen deze pas laat in de avond aan en kunnen we morgenochtend vroeg vervangen. Zaterdag zie ik alle deelnemers en dan zien we waar we staan.