· 

SHW GP Strijen - Clupkampioenschap 2

Kwalificatie:

 

Op zaterdag 19 maart worden de kwalificaties gereden ivm de Histokarts morgen. Mika zette een zesde snelle tijd neer en mag morgen in race 1 van plaats 6 van start.


Race 1:

 

Mika mag van P6 vertrekken, in de eerste bocht pakte hij gelijk positie 5. Ondanks constante druk van degene achter hem, heeft hij deze niet meer afgegeven.  Een waar spektakel om naar te kijken.


Race 2:

 

Mika mocht deze race van P5 starten, dit is aan de binnenzijde van de eerste bocht, echter had hij hier geen voordeel uit. Een wat slechtere start.

 

Mika had constante druk van degene achter hem, deze wist Mika in te halen doordat Mika een te grote gat liet vallen voor de bocht. Hiervan profiteerde hij, dit resulteerde in een P6.


Race 3:

 

Mika start van P6 dit is aan de buitenzijde van de eerste bocht. Voor de race de twee bochten besproken die hij krapper moet nemen en de start finish dat hij daar ietwat in de midden moet rijden zodat hij moeilijker in te halen is.

 

Hij had een goede start en haalde gelijk 2 deelnemers in. En stond daarmee op P4 deze heeft hij met hand en tand keihard moeten verdedigen tot aan de finishlijn.  De vuist ging omhoog toen hij over de finishlijn kwam. Zeer goed gereden.


Algemeen:

 

Een prachtige racedag gehad qua weer, maar ook Mika heeft weer veel bij geleerd. Wat een groot deelnemersveld van 17 mini junioren.. Ongekend.

 

Top 5 was ons doel, dit doel hebben we  vandaag gehaald Mika eindige als vijfde bij de Mini Junioren B.

 

We willen iedereen bedanken die de moeite hebben genomen om deze dag te komen kijken. Bedankt voor jullie support.


Hierbij willen we onze sponsoren bedanken, bedankt voor jullie inzet waarmee we drie competities kunnen rijden.

www.circuitvanhout.nl

www.striengineering.nl

www.vivofotografie.nl