· 

Zuid-Hollandse Kampioenschappen - Circuit Strijen

Op zaterdag hebben we heel veel getraind en diverse tandwielverhoudingen uitgeprobeerd. Met een goede setting erop gaan we zondag alles eruit halen wat in onze macht ligt. Helaas rijd ik niet met mijn eigen startnummer 22, en dus besloten om met startnummer 2 op zondag te rijden.

 

Zondag in de kwalificatie spinde een iemand voor mij, ik dacht dat deze stil stond en wilde er achterlangs rijden. Helaas bleef de kart doorrollen waardoor ik geen andere mogelijkheid zag dan de grindbak in te rijden. Dit koste veel tijd en daarna was het moeilijk om weer te focussen. Al met al P14 bereikt van de 17 deelnemertjes.Race 1: Bij de start kon ik een paar rijders inhalen. Doordat degene voor mij niet durfde of kon inhalen kwam de achterhoede steeds dichterbij en reden we in een treintje van 5 a 6 kids achter elkaar. Toen besloot degene toch in te halen dit resulteerde in een spin, ik kon er gelukkig langs en verder met de race. Dit koste wel helaas een plaatsje, maar dit maakt ik al gauw goed door een super inhaalactie. Ik kan tevreden terug kijken met een P13 in de eerste race..

 

 

We maken ons op voor race 2, ik heb er super veel zin in en staan op de startgrid opgesteld. Helaas bij het opwarmrondje stond ik nog op de baan. De kart wilde niet starten, ik dacht f*ck wat nu.. Toen ze met de formatieronde begonnen, deed hij het nog steeds niet… We moesten zo snel mogelijk van de baan. Achteraf bleek de boosdoener een verstopte carburateur…. Gigantisch balen en met dikke tranen terug naar onze plek. Helaas geen resultaat deze race DNS

 

Race 3: Ik ga met volle moed weer de race in en start op positie 15, omdat ik in race 2 niet gestart ben. Wat ik nog steeds super jammer vind. De start was goed, voordeel ik zit aan de binnenkant waardoor ik lekker in de eerste bocht kon inhalen voor ons spinde iemand zoals je op de onderstaande foto's goed kan zien. Ik had veel goed te maken vanwege mij DNS en dat wisten de andere kinderen ook. Met hier en daar mooie gevechten mij zelf op weten te boksen naar P12.

 


Uiteindelijke uitslag P15 voor vandaag.

Het verschil tussen motorvermogen was weer duidelijk te zien, maar met een 13 jaar oude motor kon ik op deze technische baan in de bochten de andere deelnemers goed bij houden. Echter op het rechte stuk reden ze van mij vandaan vandaan. Ik heb veel geleerd en alle tips meegenomen en mij zelf steeds weer verbetert.

 

Qua techniek hebben we veel geleerd en verbetert, we denken dat Mika met de grote jongens mee kan rijden als hij een betere motor tot zijn beschikking heeft.Na deze ervaring zijn natuurlijk altijd sponsoren welkom. Bent u enthousiast geworden en zou u wat voor Mika kunnen betekenen. Neem dan met ons contact op.


Ik wil graag mijn supporters bedanken, heel leuk dat jullie naar mij kwamen kijken.

Daarbij wil ik ook mijn sponsoren  heel erg bedanken, zij hebben dit mogelijk gemaakt. Bedankt dat jullie mij de kans willen geven om nog meer te leren en ervaring op te doen.

 

 

#Circuitvanhout
#Striengineering
#Vivofotografie