· 

KNAFF Beginners kartdiploma

Mika en Senna hebben op zondag 9 juli hun KNAFF examen met ruim voldoende afgerond.

 

In de 12 lessen verspreid over 5 maanden hebben Mika en Senna heel veel geleerd. De ideale lijn, alle vlaggen dit zijn er een aantal meer dan binnen, hoe het is om met nat weer te rijden, overigens hadden we grotendeels prachtig mooi weer met lessen. En nog veel meer om op te noemen.

 

Vooral de les met het rijden met waterbekertjes vond Mika helemaal top. Het ging nml niet om snelheid maar behendigheid. Op deze warme dag waar de temperatuur bijna 30 graden klokte, kwam Mika met de meeste water in zijn bekertje binnen. De prijs een heerlijk ijsje nou dat ging er wel in. De demo op de Jumbo Racedagen zullen we nooit vergeten wat een ervaring, echt heel gaaf...

 

Voor de Gevorderde kart diploma gaan we een stuk dichterbij lessen nml bij SHW te Strijen.

We willen bij deze graag de trainers Indy Dontje, Yosca en Christan bedanken voor jullie inzet!