Mika

Mika is op 8½ jarige leeftijd begonnen met indoor karting bij KCR te Roosendaal. Ook heeft Mika in 2017 een half jaar les gehad bij KCL Lelystad. In 2017 is hij zich verder gaan oriënteren om op andere kartbanen zowel indoor als outdoor wedstrijden te (gaan) rijden Dit zal in 2018 verder voortgezet gaan worden.

 

Op de pagina race uitslagen kunt u zien hoe hij gegroeid is in de race uitslagen. Dat hij steeds meer durft en laat zien dat ook hij het beste uit zich zelf kan halen resulteerde in een mooie laatste wedstrijd van het KCR Kids Cup Kampioenschap 2017 daar mocht hij eindelijk het podium betreden met P3. Een goede opsteker voor het harde werken in 2017.

 

Maar ook het outdoor seizoen 2018 begin goed, bij SHW  Kartfestival - Wintercup mocht hij bij de beginnende mini junioren het podium op P2 betreden. Spannend hoe het komende seizoen zijn vruchten gaan afwerpen.


Senna

Senna is begonnen met karten toen zij 7 jaar werd. Ze is begonnen met indoor karten bij KCR Roosendaal. Naar aanleiding van de Formido Talentenscouting  waar Senna tweede werd, heeft Senna een half jaar les bij KCL Lelystad gehad. 

 

In de laatste seizoen van de KCR Kids Kart Cup heeft Senna veel pech gekend. Ze heeft een aantal wedstrijden lekker vooraan gereden, maar dan werd ze helaas door een verkeerde inhaalactie van achteren telkens het dupe. Waardoor haar raceresultaten gelijk bleven als in seizoen 1. Echter heeft ze 1x het podium mogen betreden met een P3 in haar groep.

 

In 2018 heeft Senna aangegeven even te willen stoppen met binnen karten. We gaan nu buiten meer haar kart skills fine tunen zodat ze volgend seizoen in Strijen wedstrijden kan gaan rijden. 


John

John reed voordat er kinderen in het spel waren al meerdere kartwedstrijden binnen zijn werkgeverscompetitie. Toen Mika gestart was met karten begon het bij hem weer te kriebelen. Halverwege 2015 heeft hij het karten ook weer opgepakt, diverse wedstrijden meegereden bij KCR Koppelraces, DOK, HWC BMC en het IEKC te Middelburg. Momenteel rijd hij bij KCR de Heavy Weight competitie. De bedoeling is om in 2019 outdoor te gaan rijden.

 

John verzorgt bij de outdoor races het onderhoud van de karts en begeleid Mika bij de races.


Judith

Ik ben Judith, de moeder van Senna en Mika. Ook een grote F1 liefhebber, ik ging als klein meisje mee naar de Marlboro masters in Zandvoort met ons gezin.

 

Helemaal blij toen ik John leerde kennen  die ook een grote F1 liefhebber is. Logische wijs was het dan ook om onze kinderen naar Formule 1 coureurs te noemen. Sinds de kinderen zich ook interesseerde voor de liefde van de autosport zijn we op verschillende circuits geweest naar verschillende raceklassen. 

 

De liefde voor het karten begon toen Mika en John hieraan begonnen. Zelf heb ik een aantal malen gereden, maar zelf rijden is niets voor mij.  Daarom verzorg ik de PR van de brand Bison Racing, en zorg ik dat de raceuitslagen, blog's en foto's op onze website en Facebookpagina verschijnen.