Circuitvanhout.nl

 

Bij Circuitvanhout.nl komen een aantal passies samen die op zichzelf totaal verschillend zijn maar toch mooi samen verweven kunnen zijn in een kunstwerk voor op uw desk of aan de muur. Circuitvanhout.nl levert ca. 100 circuits van over de hele wereld uitgevoerd in 23cm, 46cm of 92cm.  Alle circuits worden vervaardigd vanuit één geheel multiplex 100% berkenhout met diktes van 9mm, 20mm of 35mm afhankelijk van de door u bestelde breedte van het circuit.

 

We mogen  u hierbij een leuke korting aanbieden. Gebruik bij uw bestelling de code bison5 voor 5% korting

 


 Vivo Fotografie

 

Vivo Fotografie maakt fotoreportages voor een grote diversiteit aan bedrijven, Overheids en Gemeentelijke instellingen. Hierdoor lopen de opdrachten uiteen wat weer zorgt voor veel ervaring in de breedte van de fotografie.

 

Daarnaast zijn we ook actief in onze fotostudio te Oud-Beijerland met fotografie workshops, modelfotografie en productfotografie.

 

Belangrijkste is dat er voor, tijdens en na de fotoreportages en ook bij de workshops een goede sfeer is. Dit geeft iedereen een goed gevoel wat we dan ook weer terug zien in de foto's. Ervaren hoe wij ons proberen te onderscheiden, bezoek onze website voor een eerste indruk. 


Striengineering

Striengineering is een jonge onderneming die op het gebied van 3D tekenwerk  specifieke wensen van de klant weet om te zetten naar werktekeningen.


Striengineering is voornamelijk actief op het gebied van machinebouw (voedingsmiddelenindustrie), plaatwerk, constructie en piping. Begeleiden van projecten behoort ook tot de mogelijkheden.